dif_alliansen

Vår Värdegrund

Ordföranden-mm-Sv_743
Samtliga ordföranden i Djurgårdens IF och alla har jobbat för ett och samma mål, en gemensam värdegrund! Längst fram i mitten ser vi vår egna Kristina Ringel!

 

Värdegrund Kort
Värdegrund Lång
Q&A
Intervju med Ordförande om Värdegrunden

 

Historia

 
År 1891 bildades Djurgårdens Idrottsförening. 1990 formades Djurgårdsalliansen för att säkra föreningens existens. Nu 2016, efter att tusentals engagerade djurgårdare – ledare, idrottare, styrelser, organisationer och supportrar medverkat i arbetet så antog alla föreningar gemensamt en styrande värdegrund för alla alliansföreningar. Den består av en vision och en position som uttalar en evig strävan att vara den ledande idrottsföreningen i Sverige, med ambitionen att vara bäst på att få människor att växa. Det är den fyr som ger riktning för oss och alla som vill verka med vårt namn. Vår karta är våra nio framgångsprinciper. Vi vet att när vi följer dem, så går alla resultat vår väg. Vi har nått störst framgångar i flest idrotter under våra första 125 år. Vår gemensamma plattform gör oss ännu bättre på att få människor att växa och ge mer tillbaka till människor och samhälle i ytterligare 125 år.

FullSizeRender
Djurgårdens IF:s gemensamma värdegrund, signerad av ordföranden i alla 20 alliansföreningar och fem supporterorganisationer i samband med 125-årsfirandet 2016.