DIFAF Bakgrund

Senior

Djurgårdens Herrar tränar:

SÄSONGEN 2017 är i full gång och alla är välkomna att prova på med oss!
Om du önskar komma och prova på vår fantastiska sport ta då kontakt med några av våra ambassadörer (kontaktuppgifter nedan) så hjälper de er. När Östermalms IP har tagit bort isen så kommer vi att återfinna oss på hemmaplan, till dess tränar vi på Bosön Lidingö.

Träningstider 2017 Pre-season

Djurgårdens IF AF bedriver idag verksamhet som är stationerad på Östermalms IP och Bromma. Föreningens matcher sprider sig oftast över en större geografisk yta då det inte finns tillräckligt många lokala lag i alla åldrar.

Just nu består vår herrsektion endast av ett herrlag, vi önskar att även starta upp ett U-19 lag så snart som möjligt, men fram tills den dagen så är alla födda 18 och 19 år välkomna att spela med herrlaget.

Vill du vara med och spela amerikansk fotboll för Djurgårdens herrlag? Det är aldrig försent! Under 2015 var nästa 50% av laget helt nya i sporten, vi välkomnar alla! Är du 18år+ så följ informationen nedan!

Kontakta våra ambassadörer!

Har du några frågor du vill ställa angående träningar, spel, utrustning och avgifter är ni välkomna att höra av er till våra spelar-ambassadörer så återkommer dem till er! Enklast är att göra detta via mail, men skulle ni inte få något svar så går det bra att ringa också!

senior@difaf.se