DIFAF Bakgrund

PeeWee

Övrig info

Föräldrar FAQ        
Facebooksidan DIFAF


–> Planerade Prova på tillfällen finner ni info om här <–

Mer information om våra Peewee och Juniorer:

Ni hittar mer information om vår Peewee- och juniorverksamhet på laget.se.
–> Vidare till Laget.se <–

Vår lag:
Vår PeeWee verksamheten är den yngsta gruppen i föreningen och består utav U-13 och U-11 lag. Verksamheten bedrivs både i Bromma och på Östermalms IP under utomhussäsongen.

Första gången du kommer ner till träningen?
Är det första gången du kommer ner till träningen behöver du inte göra en föranmälan. Ta med dig träningskläder och anmäl dig till tränarstaben på plats att du är där första gången så ger dem er den information ni behöver! Om du har några frågor innan träningen så går det jätte bra att ta kontakt med oss!

Från och med 2016 kommer Djurgårdens Amerikanska Fotboll ha ett PeeWee på planen. Arbetet är i fullgång att starta detta lag och inom kort kommer vi presentera vart, när och hur detta kommer att gå till.

Intresset har varit stort vilket vi är oerhört glada över, vi ser därför mycket fram emot denna uppstart då det är ett av våra stora mål för att säkra utvecklingen inom organisationen men även ge ungdomar möjligheten till en ny sport!

Har du som förälder frågor och funderingar kring om erat barn ska spela amerikansk fotboll, läs då gärna vårt FAQ blad. Skulle ni fortfarande ha funderingar efter detta, kontakta oss gärna så ska vi hjälpa er.