Läger

DIF AF erbjuder tillsammans med internationella och nationella coacher samt olika organisationer olika typer av fotbollsläger – för alla spelare, oavsett klubb eller spelarerfarenhet. På denna sida hittar du information kring de läger som är aktuella och länkar till anmälan för respektive läger.

WFDC tillsammans med Phoebe Schecter

Djurgårdens IF Amerikansk Fotboll arrangerar för första gången WFDC; Women’s Football Development Camp.
Ett läger för dig över 15 år som under tre dagar fokuserar på att ge dig de rätta teknikerna, både på planen och i föreläsningssalen, för att utveckla dig som fotbollsspelare.

WFDC20 kommer att äga rum på Bosön (Lidingö, Stockholm) mellan 27 och 29 mars 2020. För att garantera din plats på lägret måste du genomföra två steg. Platserna på lägret är begränsade till 40 och din plats är garanterad först du fyllt i formuläret korrekt och betalat in avgiften. När du genomfört detta kommer du att få en bekräftelse från oss.
________________________________________________
Lägrets special guest coaches

Phoebe Schecter, den NFL erfarne coachen som tidigare coachat Buffalo Bills.
Schecter är idag verksam som coach för Storbritanniens U19-lag och jobbar även som Women’s Development Officer hos British American Football Association. Utöver detta är Schecter ordförande för BAFA’s Diversity & Inclusion Committee.

Kenny Bello
Bello är för närvarande Storbritanniens damlags wide receiver coach. Han är också flaggutvecklingsansvarig för British American Football Coaches Association och icke-verkställande direktör för British American Football Association som sträcker sig över hela Storbritannien.

Tid: 27 – 29 mars
Plats: Bosön, Lidingö (Stockholm)
Till anmälan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmECAlU1WwLVPZOgiYVYfqWy2fNWZ5tlXkykQzGCAGo6QUqA/viewform?usp=sf_link