Herrlaget

2005 spelade Djurgårdens IF Amerikansk Fotboll Herrar sin första match och har sedan dess huserat i toppsiktet av Division1 samt Super1an med två säsonger i Superserien 2009 & 2010. Största framgångarna är segrare i Super1an 2008, Div1 Östra 2014 samt en semifinal i Superserien 2009.

Vi tror starkt på alla människors lika värde och välkomnar med stolthet alla som delar den uppfattningen, för i amerikansk fotboll är alla viktiga. Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, veteran eller rookie, det finns en plats för alla i vår klubb och i vårt herrlag.

Är du ny för sporten tveka inte, vi har haft ett snitt på 12 nybörjare i truppen under de senaste 3 åren och vi hoppas att det fortsätter. Är du redan en etablerad spelare som ser dig om efter en ny klubb vet du säkert redan vad Djurgårdens IF Amerikansk Fotboll står för. Vi spelar hårt och snabbt med 110% positiv inställning.

Ny eller rutinerad spelar ingen roll, du är varmt välkommen till vår familj som ska ta herrlaget upp i fotbollens finrum, Superserien.

Har du frågor eller vill göra en intresseanmälan är du välkommen att höra av dig till oss. Enklast gör du detta via mail, herr@difaf.se eller skriv upp dig på vår intresselista så kontaktar vi dig.