1234567

Aktivera er!

aktivera-er-med-oss

Företagsevent eller fest? Vi gör det för dig!

 

Vill NI göra någonting nytt som både är roligt och svettigt? Något som NI kanske inte har provat tidigare eller något ni vill göra igen? Varför inte testa på Amerikansk Fotboll?!

Vi i Djurgården vill erbjuda er ett billigt och superroligt sätt att umgås på, något annorlunda som de flesta inte tänker på i första hand. Amerikansk Fotboll kanske känns som en sport där du måste vara störst, bäst och snabbast, men så är inte fallet. Sporten är anpassad för alla storlekar och personligheter, vill man så kan man!

VI ERBJUDER:
– Svensexa / Möhippa / Födelsedag
– Företagsevent / Gruppaktivitet / Teambuilding

Flera kontaktar oss för att de som företag / privatperson vill testa på en ny spännande sport i sin arbetsgrupp eller när en vän ska gifta sig och vill ha en rolig utmaning på den speciella dagen.

SKRÄDDARSY DIN AKTIVITET:
Vi har inga begränsningar i varken tid, plats eller antal deltagare utan bygger aktiviteten helt efter era önskemål. Tillsammans kommer vi överens om ett upplägg som passar just er.

För mer info samt kostnadsfria offerter, maila: Christian.stahl.hansen@difaf.se

PREFORM IQ (40 pers) – 4.1/5                                             Svensexa (10pers) – 5/5

 ”En fartfylld och utmanande aktivitet som är rolig, lärorik och pulshöjande – ett trevligt minne för alla som är med!”

Förväntningarna var höga, de överträffades snabbt.” 

”En sport jag annars inte alls funderat över, men som visade sig vara fruktansvärt rolig och väldigt lärorikt när det kommer till teambuildning”

 

UTFÖRDA TJÄNSTER: