dif-af

Föreningsuppdrag

Djurgårdens IF Amerikansk Fotboll (DIFAF) utför flera föreningsuppdrag varje år, speciellt under sommarhalvåret, men tar gärna arbete året om. Seniorlaget i DIFAF kan välja om man vill betala av hela sin avgift för säsongen eller om man vill jobba in en del av avgiften istället. För varje timme man har skyldighet att arbeta men som inte uppfylls innan säsongens slut, behöver spelaren betala från egen ficka. Utöver detta erbjuder vi våra spelare andra ”morötter” för att vi ska kunna uppfylla så många timmar som möjligt under varje säsong.

ARBETSGIVARE SOM SÖKT SIG TILL DIFAF:

logo-show-security
Show Security är Sveriges enda leverantör inom evenemangssäkerhet med vana att hantera över 60.000 besökare.
http://www.showsecurity.se/
– Trafiksäkerhet
– Entresäkerhet
– Scensäkerhet
– Publikvärd
– m.m

”Djurgården IF Amerikanska fotboll förening arbetar med våra konserter, främst dem mer komplexa och internationellt krävande på Friends Arena, Tele2 Arena, Globen mfl. Föreningen är lojal, serviceinriktad, och fungerar väl med våra besökare och anpassar sig snabbt utifrån typ av arbetsuppgift. Jag vill åter trycka på att DIFAF är lojal, serviceinriktade och samarbetar och interagerar med våra besökare och anställda. Bättre förening går inte att hitta! 5 av 5 poäng!”
Michael Gubril
Show Security Sweden
Head of Security

Konsert som vi arbetat:
Summerburst, AC/DC, Madonna m.m.

ll_2011
Lidingöloppet är hela Sveriges lopparrangör. Hos oss hittar du över 20 olika lopp, i olika delar av Sverige och under större delen av året. För motionärer och elitidrottare, från de yngsta till de äldsta, för dig som springer, cyklar går eller tar dig fram i rullstol.
http://www.lidingoloppet.se/sv/#.Vw1iPKSLSUk
– Organisering av tävlandes packning.

HAMNVAKT 

Djurgårdens IF Amerikansk Fotboll har fått flera uppdrag att övervaka båtklubbar nattetid under sommaren.
– Områdesbevakning

 

Vill DU anställa oss till föreningsuppdrag?

Önskar du anställa Djurgårdens IF Amerikansk Fotboll till ert föreningsuppdrag? Kontakta oss idag! Vi samarbetar med flera klubbar i Stockholmsområdet för att fylla era önskemål och för att ni inte ska behöva söka hjälpen från flera olika håll.

Kontakta:
Christian Ståhl – Sportchef
0703-29 77 81
Christian.stahl.hansen@difaf.se