Damlaget

Amerikansk fotboll är en sport som förenar, stärker och utmanar. Det är lagsporten där du som person utvecklas som individ, och som lagspelare. Det finns roller för alla storlekar och personligheter. Det som förenar oss inom DIFAF är vår starka värdegrund, familjekänslan och drivet.

Dif Af Dam är just nu ett utvecklingslag med största mål att bli elitlag och spela i ligan 2019.
Vi har fått en ny head coach, Rik parker som ska hjälpa oss att nå våra mål och utvecklas till bra lagspelare med mycket vilja och kämparanda.

Vi söker därför dig som är dam eller identifierar dig som sådan att testa på denna sport och börja spela med oss. Oavsett ålder eller tidigare träningserfarenhet finns det en plats för dig i damlaget. Är du under 16 år har vi juniorlag där flickor spelar.

Ta med dig nyfikenhet, en vilja att lära dig och gott humör så hjälper vi dig med att komma igång. Oavsett din träningserfarenhet sedan tidigare kommer vi att hjälpa dig utvecklas med de mål du har som individ och de mål vi sätter för laget. 

Träningarna för hösten 2018 är schemasatta till Tisdagar och Torsdagar kl 20-22, vid Östermalms IP.

Har du frågor angående träningar, spel, utrustning eller avgifter är du varmt välkommen ner vid ett träningstillfälle eller maila dam@difaf.se.
Vill du bli kontaktad av klubben är du välkommen att skriva upp dig på vår intresselista.