Damlaget

Amerikansk fotboll är en sport som förenar, stärker och utmanar. Det är lagsporten där du som person utvecklas som individ, och som lagspelare. Det finns roller för alla storlekar och personligheter, det som förenar oss inom DIF AF är vår starka värdegrund, familjekänslan och drivet.
DIF amerikansk fotbolls damlag är just nu ett utvecklingslag men vi börjar närma oss vårt mål att bli ett elitlag och under 2019 deltog vi för första gången i seriespel. För varje match vi spelade utvecklades vi alla individuellt, vi fick bättre lagkänsla, samhörighet och framförallt mer fotbollskunskap.
Vill du bli en del av vår familj? Hos oss är alla välkomna oavsett ålder eller tidigare träningserfarenhet. Vi söker därför dig som letar efter nya utmaningar och har ett driv att vilja utvecklas och är redo att träna hårt. Är du under 16 år har vi juniorlag där flickor spelar.
Ta med dig nyfikenhet, en vilja att lära dig och gott humör så hjälper vi dig med att komma igång. Vi hjälper dig att utvecklas med de mål du har som individ och de mål vi sätter för laget. Vår hemmaplan är Östermalms Ip, där vi tränar två gånger i veckan.
Har du frågor angående träningar, spel, utrustning eller avgifter är du varmt välkommen ner vid ett träningstillfälle eller maila dam@difaf.se.
Vill du bli kontaktad av klubben är du välkommen att skriva upp dig på vår intresselista.